VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (2024)

Deze Pokemon Snap Florio Nature Park Requests-gids zal je stap voor stap vertellen hoe je aan elk verzoek in Pokemon Snap Florio Nature Park Day, Night en Illumina Spot kunt voldoen.

Als je aan het spelen bentPokémon Snap, wil je alle speciale foto's die je kunt krijgen, inclusief het vervullen van alle verschillende verzoeken die je tijdens het spel krijgt. Sommige van deze verzoeken kunnen ERG lastig zijn om aan te voldoen, zelfs als u het weetprecieswat je moet doen, laat staan ​​dat je het zelf probeert uit te zoeken. Ik heb alle verzoeken voor het Pokemon Snap Florio Nature Park-gebied voltooid, dus je kunt deze Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoekengids gebruiken om alle speurtochten in het Pokemon Snap Florio Nature Park te voltooien.

POKEMON SNAP VERZOEK GIDSEN:
Onderzoek kampFlorio-natuurparkbinnenkort beschikbaar

In deze Pokemon Snap Florio Nature Park Requests-gids ga ik ALLE verzoeken behandelen voor elk deelgebied van het Florio Nature Park. Dat betekent dat ik Florio Nature Park (dag), Florio Nature Park (nacht) en de Illumina Spot zal verslaan.

Ik heb het spel uitgespeeld en ik doorloop elk gebied op volgorde en voltooi alle verzoeken, dus kom over een paar dagen terug voor het volgende verzoekgebied. Dit is de Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide.

Dit zijn allemaal mijn eigen foto's van de vervulde verzoeken, dus sommige zijn beter dan andere, de game houdt je vast aan de eerste foto die aan het verzoek voldeed, voor zover ik weet is er geen manier om het te vervangen was een foto van betere kwaliteit.

OPMERKING:Als je het verzoek niet hebt gekregen, is je onderzoeksniveau voor het gebied niet hoog genoeg en kun je het (uiteraard) niet vervullen. Dus als je geen toegang hebt tot het verzoek, of je kunt de juiste Pokemon niet vinden, verhoog dan je onderzoeksniveau.

Inhoud verbergen

1. Verstoppertje in de bloemen – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

2. One-Hand Freeze – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

3. Drie vrienden onder bloemen – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

4. Head-to-Head-competitie - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

5. Zwaar bevochten geluk – Verzoeken om Pokemon Snap Florio Nature Park

6. Plotselinge beweging – Pokemon Snap Florio Park-verzoeken

7. Schokkend goed gedaan – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

8. Wat is er aan de hand met Wurmple? - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

9. Munching Murkrow – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

10. Waar is die Pokemon? - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

11. Where It Snacks and Snoozes – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

12. Beste Frenemies – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

13. Wie heeft vleugels nodig? - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

14. Swanna-be – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

15. Art in Flight – Verzoeken om Pokemon Snap Florio Nature Park

16. Dam, Sweet Dam – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

17. Op weg naar een vliegende schrik – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

18. Een geweldige geeuw – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

19. Flopping by the Water – Pokemon Snap Florio Nature Park Requests

20. Hoothoot's Hidden Foot - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

21. Wees niet bang! - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

22. De bloemen opfleuren - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

23. Dancing with the Queen – Pokemon Snap Florio Nature Park Requests

24. Voor wiens belang? - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

25. In slaap op een rustige nacht – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

26. Mythe van het natuurpark – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

27. Meganium's Pal - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

1. Verstoppertje in de bloemen – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (1)

De Pokemon Snap Hide-and-Seek in the Flowers is niet bijzonder moeilijk te krijgen. Tegen het einde van Pokemon Snap Florio Nature Park (Day), wanneer je bij het bloemenveld komt, zie je een struik aan de linkerkant van het pad, vlak bij het begin van het bloemenveld. Als je goed kijkt, zit er een Pichu in.

Het enige wat je hoeft te doen is die Pichu meppen met een fluffruit en hij springt eruit. Maak een foto van deze special terwijl hij eruit springt en je voltooit het Pokemon Snap Hide-and-Seek in the Flowers-verzoek.

2. One-Hand Freeze – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (2)

Zoals met de meeste verzoeken van Pokemon Snap Florio Nature Park, is One-Hand Freeze niet erg moeilijk te krijgen. Om aan het Pokemon Snap One-Hand Freeze-verzoek te voldoen, ga je overdag naar het Florio Nature Park. Wanneer je het midden van het podium bereikt, waar aan de rechterkant een meer is, kijk dan in de struiken aan je linkerhand en je ziet een slapende Grookey.

Het enige wat je hoeft te doen is deze Grookey wakker te maken met een goed geplaatste fluffruit. Als hij klaar is met eten, begint hij te zwerven. Na een paar momenten van rondzwerven, zal het een handstand met één hand doen. Maak een foto van zijn handstandhouding en je voltooit het Pokemon Snap One-Hand Freeze-verzoek.

3. Drie vrienden onder bloemen – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (3)

Om het Pokemon Snap Three Friends Among Flowers-verzoek te voltooien, moet je ook weten hoe je de verborgen Pichu van Hide-and-Seek in the Flowers kunt vinden. Zodra je het einde van de stage bereikt waar het bloemenveld is, activeer je de Pichu die zich in de bush verstopt en hij begint rond te rennen. De andere baby-starter-Pokémon zullen hem volgen en uiteindelijk zullen ze eindigen bij de Crystalbloom die aan het einde van het level aan de linkerkant verborgen is.

Houd je ogen open voor die Crystalbloom en de Scorbunny, Grookey en Pichu zullen daar allemaal eindigen en hartelijk lachen. Dat is je kans om een ​​foto te maken van de lachende Scorbunny, wat je nodig hebt om het Pokemon Snap Three Friends Among Flowers-verzoek af te ronden.

4. Head-to-Head-competitie - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (4)

De Pokemon Snap Head-to-Head Competitie is een van de gemakkelijkere verzoeken om in het spel te vervullen, zelfs onder de relatief gemakkelijke Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken. Zodra je dit verzoek in je logboek hebt gekregen en toegang hebt tot de muziektool, ga je naar Florio Nature Park (Day). Direct aan het begin van de etappe, als je onderzoeksniveau hoog genoeg is om toegang te krijgen tot het verzoek, zie je aan de rechterkant een kudde Bouffalant.

Richt je camera op de Bouffalant in de verte en gebruik je muziektool. De kudde op de achtergrond komt aanstormen in de richting van de nabijgelegen Bouffalant en een van hen botst met de Bouffalant bij het bord van het natuurpark. De foto van de botsende hoofden van Bouffalant is degene die je nodig hebt om aan het Pokemon Snap Head-to-Head Competition-verzoek te voldoen.

5. Zwaar gewonnen geluk – Verzoeken om Pokemon Snap Florio Nature Park

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (5)

Het Pokemon Snap Hard-Won Happiness-verzoek is een ander vrij eenvoudig verzoek, maar het kan in het begin een beetje lastig zijn om erachter te komen. Maar als je eenmaal weet hoe je het moet doen, is het een fluitje van een cent om het uit te trekken.

Ga eerst naar Florio Nature Park (Nacht). Daar hoef je Pidgeot alleen maar te voeren, beide keren dat hij verschijnt. Eerst staat hij aan het begin van de etappe, vlakbij de Bouffalant. Voer hem daar en hij zal wegvliegen.

Vervolgens verschijnt hij bij het meer. Voer hem daar weer en nogmaals, hij zal wegvliegen.

Als je hem op beide locaties hebt gevoerd, zal hij, wanneer je de ingang van het bloemenveld bereikt, op je pad landen en je een grote vriendelijke glimlach geven, wat de pose is die je moet vastleggen. Maak daar een foto van en je voltooit het Pokemon Snap Hard-Won Happiness-verzoek.

6. Plotselinge beweging – Pokemon Snap Florio Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (6)

Naar mijn mening is het Pokemon Snap Sudden Movement-verzoek het gemakkelijkste verzoek in het spel. Zodra je Illumina Orbs voor de Florio-regio hebt ontgrendeld, ga je naar Florio Nature Park (Night). Aan het einde van het eerste kleine deel van het podium zie je een slapende Tangrowth.

Gooi een bol naar de Tangrowth en begin te happen. Hij springt op en gebruikt zijn uitgerekte armen om snel naar een nabijgelegen richel te gaan. Maak een foto van hem die zijn uitgerekte armen uitstrekt en je voltooit het Pokemon Snap Sudden Movement-verzoek.

7. Schokkend goed gedaan – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (7)

Het Pokemon Snap Shockingly Well-Done-verzoek is een ander relatief eenvoudig verzoek dat beschikbaar is in Florio Nature Park (Day). Ga naar het natuurpark en in het tweede kleine gedeelte zie je een stapel verschroeid fruit op de grond. Als je het nadert, gooi je gewoon nog een paar stukken fruit op de stapel.

Als je het vroeg genoeg doet, duikt Emolga naar beneden als je de fruitstapel nadert en een stuk fluffruit zapt. Leg dat moment vast op film en je voltooit het Pokemon Snap Shockingly Well-Done-verzoek.

8. Wat is er aan de hand met Wurmple? - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (8)

Tijdens het voltooien van het Pokemon Snap What's up with Wurmple-verzoek, zul je hoogstwaarschijnlijk ook het Off to a Flying Startle-verzoek voltooien. Ga naar het Pokemon Snap Florio Nature Park (dag). Als je het einde van het gebied met het meer bereikt, draai je je om en zie je verschillende Taillows boven je hoofd vliegen. Maak foto's van zoveel als je kunt, en ze zullen een speciale kleine pose aannemen. Dat is de pose die je nodig hebt voor Off to a Flying Startle.

Elke Taillow die je activeert terwijl ze voorbij vliegen, verschijnt even later om de hoek aan de linkerkant en valt een Wurmple lastig. Het enige wat je op dat moment hoeft te doen is een Illumina Orb naar de Wurmple te gooien en hij zal een tegenaanval doen met een giftige sprayaanval. Leg de giftige spray op de camera vast (zoals weergegeven in de foto hierboven) en je voltooit het Pokemon Snap What's up with Wurmple-verzoek.

9. Munching Murkrow – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (9)

Het Pokemon Snap Munching Murkrow-verzoek is een andere gemakkelijke. Ga naar het Pokemon Snap Florio Nature Park (nacht). Als je het tweede deel binnengaat, zie je aan de rechterkant verschillende Murkrow in de struiken hangen. Als je te dichtbij komt of te lang wacht, vliegen ze weg.

Wat je moet doen, is een fluffruit naar één gooien en hem laten opeten, en een foto maken. Dit is de enige locatie waar Murkrow fluffruit zal eten. Maak een foto van iemand die aan het kauwen is en je voltooit het Pokemon Snap Munching Murkrow-verzoek.

10. Waar is die Pokemon? - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (10)

Om het Pokemon Snap Where's That Pokemon-verzoek te voltooien, heb je toegang tot de muziektool nodig. Als je het eenmaal hebt, ga dan naar het Florio-natuurpark (nacht). In het gebied net voor het bloemenveld zie je een Hoothoot op een wegwijzer zitten. Achter het bord zitten meerdere Caterpies verstopt, waarnaar het verzoek verwijst.

Om de Caterpie te onthullen, gebruik je de muziektool terwijl je het bord nadert. Het is het beste om het niet te vroeg te gebruiken, want de Caterpie zal er even uitspringen en zich dan weer verstoppen, en ze komen er maar één keer uit. Dus als je het te vroeg doet, moet je een foto van heel ver maken en krijg je er geen goede score voor.

Maak een foto van alle vier de Caterpies die achter het bord vandaan gluren en je voltooit het Pokemon Snap Where's That Pokemon-verzoek.

11. Where It Snacks and Snoozes – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (11)

Het Pokemon Snap Where It Snacks and Snoozes-verzoek is een van de meer kieskeurige in het Florio Nature Park, dus het kan een paar pogingen kosten. Hier is hoe het te doen. Ga eerst naar het Florio-natuurpark (nacht). Begin in het tweede gebied met het scannen van de linkerkant om de hoorns van een tang te onthullen. Als je wilt longen, springt Pincer halverwege naar buiten en moet je het podium opnieuw opstarten.

Zodra je de hoorns van Pincer ziet, gooi je een Illumina Orb naar ze, en hij zal volledig uit zijn hol springen en ronddwalen. Gooi dan verschillende pluizen rond het gebied achter het gat van de tang en scan opnieuw. Een Heracross zal uit de nabijgelegen boom vallen.

Maak een foto van Heracross op zijn rug en je voltooit het Pokemon Snap Where It Snacks and Snoozes-verzoek.

12. Beste Frenemies – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (12)

Het Pokemon Snap Best Frenemies-verzoek is een uitbreiding van het vorige verzoek, Where It Snacks and Snoozes. Voltooi alle hierboven beschreven stappen, maar zorg ervoor dat Pincer niet te ver is afgedwaald tegen de tijd dat Heracross uit de boom valt. Pincer zou dit moeten opmerken en over de Heracross moeten zweven, ernaar starend.

Als je vervolgens het einde van het meer nadert, kijk je naar links om een ​​Sylveon te vinden die slaapt achter een Torterra. Maak hem wakker met een Illumina Orb (misschien wil je er eerst een foto van maken terwijl hij slaapt, als je het Asleep on a Calm Night-verzoek niet hebt voltooid).

Als je de hoek omgaat, zie je Heracross en Pincer vechten. Gebruik op dat moment je muziektool en Sylveon zal verschijnen en het gevecht verbreken. De drie Pokemon zullen allemaal lachen. Je hebt een foto nodig vanTangdoet zijn lachanimatie om het Pokemon Snap Best Frenemies-verzoek te voltooien. Het is echter een beetje specifiek in zijn timing. Ik stel voor dat je gewoon snel foto's van de tang maakt zodra Sylveon verschijnt en een daarvan zal zeker tellen.

13. Wie heeft vleugels nodig? - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (13)

Het Pokemon Snap Who Needs Wings-verzoek is niet erg moeilijk om uit te voeren, maar het kan wat experimenteren vergen om te ontdekken, aangezien Dodrio op veel verschillende plaatsen verschijnt. Hier is hoe je het doet.

Ga naar het Florio-natuurpark (nacht). Als je het merengebied nadert, kijk je naar links en zie je een Dodrio op de heuvel die zich klaarmaakt om te springen. Raak het met een Illumina Orb terwijl het toeren maakt en het zal de lucht in vliegen. Maak een foto van dat moment en je voldoet aan het Pokemon Snap Who Needs Wings-verzoek.

14. Swanna-be – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (14)

Voor het Pokemon Snap Swanna-be-verzoek hoef je niet echt iets specifieks te doen. Zodra je het juiste onderzoeksniveau hebt bereikt, vliegt er een Ducklett rond als je het merengebied van het Florio-natuurpark binnengaat (dag). Kijk gewoon rond als je het gebied betreedt, zoek die Ducklett en wacht op het juiste moment om een ​​foto te maken.

Je hebt wel een beperkt venster waarin je de foto kunt maken, aangezien de Ducklett uiteindelijk in het meer zal duiken (vallen?), maar afgezien daarvan zou dit vrij eenvoudig moeten zijn. Maak een foto van de vliegende Ducklett en je voltooit het Pokemon Snap Swanna-be-verzoek.

15. Art in Flight – Verzoeken om Pokemon Snap Florio Nature Park

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (15)

De Pokemon Snap Art in Flight-verzoeken zijn eenvoudig uit te voeren en moeilijk te achterhalen. Hier is hoe je het doet.

Ga eerst naar het Florio-natuurpark (nacht). Als je het merengebied binnenrijdt, zie je twee verlichte Swanna's rondvliegen. Houd ze in de gaten. Uiteindelijk zal de ene om de andere Swanna landen. Op dit punt moet je je muziektool onmiddellijk gebruiken, anders gaat hij slapen. Als het in slaapstand gaat, moet je het podium opnieuw opstarten.

Nadat je de muziektool hebt gebruikt, zal de Swanna weer vliegen, net als alle andere Swanna in de buurt. Begin op dat moment gewoon snel foto's te maken. Je hebt een foto nodig van een Swannaopstijgen. Ik zou aanraden om daar veel foto's van te maken en dan kun je daar je beste uitkiezen.

Maak een foto van een Swanna (of meerdere Swanna… Swannas?) die opstijgt en je voltooit het Pokemon Snap Art in Flight-verzoek.

16. Dam, Sweet Dam – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (16)

Ik weet niet waarom, maar ik vond het Pokemon Snap Dam, Sweet Dam-verzoek een bijzonder leuke. Misschien komt het omdat de Bidoof die eruit springt super schattig is.

Hoe dan ook, je moet op een voldoende hoog onderzoeksniveau zijn om de dam bij het meer af te krijgen. Ga naar het Florio-natuurpark (dag). Als je de dam in het meer nadert, gooi je er een fluffruit in. Houd hier echter rekening mee: je moet de fluffruit door het gat bij debovenkant. Je kunt niet proberen er een in de deuropening van de dam te gooien, want hij stuitert er gewoon af.

Zodra je een fluffruit in de dam landt, zal een Bidoof zijn kop naar buiten steken. Maak er een foto van en je voltooit het Pokemon Snap Dam, Sweet Dam-verzoek.

17. Op weg naar een vliegende schrik – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (17)

De Pokemon Snap Off to a Flying Startle-aanvraag is een andere waarbij je niets speciaals hoeft te doen, je hoeft alleen maar op het juiste moment een foto te maken. Als je de stappen voor de What's up with Wurmple-verzoeken hierboven hebt gevolgd, heb je dit verzoek waarschijnlijk al voltooid.

Het enige wat u hoeft te doen is naar Florio Nature Park (dag) te gaan en, tegen het einde van het merengebied, het pad naar de dam te negeren en dan om te keren. Je ziet er drie Taillow voorbij vliegen. Maak foto's van ze terwijl ze voorbij vliegen en ze zullen een speciale pose aannemen. Leg die pose vast en je voltooit de Pokemon Snap Off naar een Flying Startle-verzoek.

18. Een geweldige geeuw – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (18)

Om het Pokemon Snap A Terrific Yawn-verzoek af te ronden, ga je 's nachts naar het Florio Nature Park. Als je daar eenmaal bent, wanneer je bij het merengebied aankomt, gooi dan fluffruit naar een van de Torterra die je daar ziet. Hij wordt kort wakker, geeuwt en gaat dan weer slapen. Ik denk echt niet dat welke Torterra het is, aangezien ik het heb getest en iedereen die ik heb getest het lijkt te doen, maar als het er toe doet, ik heb het van degene met de Pichu en de Grookey die ernaast slapen , zoals je hierboven kunt zien.

Maak een foto van Torterra die geeuwt nadat hij is geraakt door een fluffruit en je voltooit het Pokemon Snap A Terrific Yawn-verzoek.

19. Flopping by the Water – Pokemon Snap Florio Nature Park Requests

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (19)

Het Pokemon Snap Flopping by the Water-verzoek is een van de moeilijkere om uit te voeren, althans in het relatief gemakkelijke Florio Nature Park-gebied.

Om dit verzoek te voltooien, gaat u naar Florio Nature Park (dag). Wanneer je bij het meer aankomt, zie je Pidgeot verschillende Taillows wegjagen en dan naar de heuvel aan je linkerhand gaan. Als het daar eenmaal is, mep het dan met een fluffruit en het zal wegvliegen. Hij verplaatst zich naar de top van de boom nabij de Magikarp aan het einde van het merengebied.

Als je dichterbij komt, raak je de Magikarp met een fluffruit om hem te laten springen. Kort daarna zal de Pidgeot op de vlucht slaan en naar beneden komen en de Magikarp grijpen. Dit gebeurtsnel, wat dit verzoek een beetje moeilijk maakt. Je hebt een foto nodig van de Magikarp in de klauwen van de Pidgeot. Houd er rekening mee dat je een foto nodig hebt van deMagikarp, niet de Pidgeot.

Maak een foto van de Magikarp die wordt meegesleept door Pidgeot en je voltooit het Pokemon Snap Flopping by the Water-verzoek.

20. Hoothoot's Hidden Foot - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (20)

Het Hidden Foot-verzoek van Pokemon Snap Hoothoot is vrij eenvoudig te voltooien. Het enige wat je hoeft te doen is naar Florio Nature Park (Nacht) te gaan en, als je de ingang van het bloemenveld aan het einde van de etappe nadert, de Hoothoot op de wegwijzer te raken met een pluisvrucht om hem te laten wankelen. Het zal zijn evenwicht verliezen en zijn andere voet blootleggen.

Maak een foto van de gespreide Hoothoot met zijn voet in de lucht en je voltooit met succes de Pokemon Snap Hoothoot's Hidden Foot-aanvraag.

21. Wees niet bang! - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (21)

Het Pokemon Snap Don't Be Scared-verzoek kan een beetje lastig zijn, puur omdat de Comfey zo'n raar en verwarrend ontwerp is. Het is echter nog steeds vrij eenvoudig. Ga eerst naar het Florio-natuurpark (dag).

Zodra je het bloemenveld aan het einde van het podium hebt bereikt, kijk je naar rechts. Tegen het begin van het bloemenveld zou je aan de rechterkant een Crystalbloom moeten zien.Nietde kristalbloei verderop bij de Florges. Wacht tot een Comfey enigszins in de buurt van de Crystalbloom komt en activeer hem dan.

Alle Comfey in de buurt krijgen een speciale gele uitstraling en voeren een vrolijke animatie uit. Dan kun je ze fluffruit voeren. Maak een foto van een Comfey die een fluffruit eet en je voltooit het Pokemon Snap Don't Be Scared-verzoek.

22. De bloemen opfleuren - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (22)

Het Pokemon Snap Livening Up the Flowers-verzoek zou heel gemakkelijk te voltooien moeten zijn. Voor zover ik kan zien, hoeft u dat niet te doenDoeniets. Ga gewoon naar Florio Nature Park (dag) zodra je onderzoeksniveau hoog genoeg is om het verzoek te ontvangen en wacht tot je aan het einde het bloemenveld bereikt.

Eenmaal daar, kijk gewoon naar de Florges, probeer zijn aandacht niet te trekken of hem te onderbreken, en hij zou natuurlijk een animatie moeten uitvoeren waarbij hij zichzelf omringt met een groene uitstraling. Maak een foto van de speciale gloeiende Florges-animatie en je voltooit het Pokemon Snap Livening Up the Flowers-verzoek.

23. Dancing with the Queen – Pokemon Snap Florio Nature Park Requests

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (23)

Het Pokemon Snap Dancing with the Queen-verzoek kan een paar pogingen kosten, maar het is niet zo moeilijk. Ga 's avonds naar het natuurpark Florio. Zodra je het einde bereikt waar het bloemenveld is, activeer je de Crystalbloom richting het begin terwijl een Combee in de buurt is. Het zal wegvliegen en dan zal er een Vespiqueen verschijnen en naar de andere Crystalbloom iets verderop gaan.

Zodra de Vespiqueen bovenop de Crystalbloom staat, activeer je hem en zowel de Vespiqueen als de nabije Combees zullen een dans doen. Maak een foto van Vespiqueen en de Combees die dansen en je voltooit de Pokemon Snap Dancing met het Queen-verzoek.

24. Voor wiens belang? - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (24)

Het enige wat je hoeft te doen om de Pokemon Snap For Wiens Sake-verzoek te voltooien, is een foto maken van een Vespiqueen. Zoals ik al zei in het andere gerelateerde verzoek hierboven, om een ​​Vespiqueen te laten verschijnen, hoef je alleen maar naar Florio Nature Park (Night) te gaan en een Illumina Orb te gooien naar de eerste Crystalbloom in het bloemenveld wanneer een Combee ernaast staat. Doe dat en er verschijnt een Vespiqueen.

Maak een foto van een Vespiqueen en je voltooit het Pokemon Snap For Whose Sake-verzoek.

25. In slaap op een rustige nacht – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (25)

Het Pokemon Snap Asleep on a Calm Night-verzoek is heel, heel gemakkelijk in te vullen. Je moet alleen weten waar je moet zoeken. Als u het einde van het merengebied bereikt, kijkt u naar links. Je ziet een Grookey en een Sylveon slapen achter een nabijgelegen Torterra.

Maak gewoon een foto van de Sylveon terwijl hij nog slaapt en je voltooit de Pokemon Snap Asleep on a Calm Night-verzoek.

26. Mythe van het natuurpark – Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (26)

Het Pokemon Snap Myth of the Nature Park-verzoek is een beetje leuk. Ga naar Florio Nature Park (dag) en wacht tot je helemaal bij het bloemenveld bent. Aan het begin van het bloemenveld, mep de Pichu verborgen in de eerste struik aan de linkerkant van het pad met een fluffruit om hem weg te spoelen.

Kijk vervolgens goed naar de Crystalbloom aan de rechterkant bij de Florges en je ziet een Shaymin. Activeer de Crystalbloom en hij zal naar de andere Crystalbloom aan de linkerkant rennen.

Tegen de tijd dat de Shaymin daar aankomt, zouden Pichu en zijn vrienden Grookey en Scorbunny al in de buurt moeten zijn. Shaymin zal zich bij de groep aansluiten. Maak een foto van de Shaymin die vrolijk op en neer springt en je voltooit het Pokemon Snap Myth of the Nature Park-verzoek.

27. Meganium's Pal - Pokemon Snap Florio Nature Park-verzoeken

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (27)

Het Pal-verzoek van Pokemon Snap Meganium kan een beetje lastig zijn. Hier is hoe je het doet. Ga naar de Illumina Spot in het Pokemon Snap Florio Nature Park-gebied. Zodra de Meganium bij de tweede Illumina-bloem komt, zal hij zijn kop laten zakken om eraan te ruiken.Terwijl die animatie wordt afgespeeld, moet je drie Illumina Orbs naar Meganium gooien om zijn Illumina-status te activeren. Zodra Meganium weer rechtop staat, springt het een beetje op en maakt een opgewonden draf naar de nabijgelegen boom in het midden van het open veld.

Terwijl Meganium daarheen gaat, begin je overal fluffruit naar die boom te gooien. Er zitten ongeveer vijf Combees in, en een Hoothoot. Je moet de Hoothoot wegspoelen voordat Meganium rondkijkt en stopt met zoeken.

Maak een foto van de Hoothoot die interactie heeft met Meganium en je voltooit het Pokemon Snap Meganium's Pal-verzoek.

Dat dekt het ongeveer als het gaat om de Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide. Als je mijn wilt zienvolledige videoreview van Pokemon Snap, je kunt het bekijken op mijn nieuweYouTube-kanaal hier. Bekijk voor meer Pokemon Snap-gidsen dePokemon Snap-sectie. Als je Pokemon Snap nog niet hebt gekregen en je wilt het kopen, dan kan datKlik hier. Bekijk ten slotte dehoofdpaginaom handleidingen voor andere spellen te vinden.

VOLLEDIGE Pokemon Snap Florio Nature Park Requests Guide - Bright Rock Media (2024)

FAQs

What is the max level in Florio Nature Park in Pokemon Snap? ›

The Florio island has two different areas, Florio Nature Park and the Research Camp. Florio Nature Park's max level rank is level 3.

How many requests are there in Pokemon Snap? ›

Requests in New Pokemon Snap

There are 234 of them in total and their progress can be checked at any time by hitting the Y button and selecting "All Requests" from the main menu.

How many Pokemon are in Illumina spot? ›

Each of the six Illumina Spots in New Pokemon Snap has its own LenTalk photo request and many of these will guide players towards four star photos. Each of the islands in New Pokemon Snap has its very own Illumina Spot and it's here that players will encounter the game's six Illumina Pokemon.

Is Pokémon Snap repetitive? ›

Verdict. New Pokémon Snap is a fun and relaxing safari tour, with fantastic photography mechanics that should please both series newcomers and those looking for a dose of nostalgia. But limited interactivity options and a repetitive gameplay loop will likely put off those looking for a challenge.

Is there an end to Pokémon Snap? ›

At the end of the game, the player gets to meet Xerneas, who turns out to be the Illumina Pokémon that called all the others together to protect the region.

How do you unlock Mew in Pokémon Snap? ›

Mew appears at the very beginning of the Founja Jungle (Night) course in New Pokemon Snap after completing the story. As soon as the course starts, look behind you and use the Melody player. A pink ball will appear. Throw Fluffruit at it to make Mew appear.

How do you unlock Illumina Wishiwashi? ›

Unlocking the Illumina Pokemon Wishiwashi's Illumina Spot takes a bit of effort. First, you need to unlock the Lental Seafloor - Undersea by increasing Blushing Beach (Day) and Maricopia Reef (Day to Research Level 2. Then, unlock Maricopia's Illumina orbs, then the first Seafloor Alternate Path.

How do you get Shaymin to appear in Pokemon Snap? ›

You can find Shaymin asleep at the end of the Park (Day) course on Research Level 3 and throughout Research Level 2 for the Park (Night) course. It also appears in the Research Level 2 version of the Florio Nature Park Illumina Spot course, where, with some persuasion, it will ride atop Meganium's head.

How do you unlock final Illumina in Pokémon? ›

You need to activate all the Crystabloom (which activate statues at the ruins) by throwing Illumina orbs at them to unlock the final Illumina Spot - the Ruins of Remembrance Illumina Spot.

What is the max research level in Pokemon Snap? ›

Max level is 4. After you level up 3 it changes to MAX. I'd still level up to 2/3 for each course as the pokemon react differently to orbs/melody. Also, new route paths become available!

How do you get max level in Pokemon Snap? ›

New Pokemon Snap: 10 Tips To Max Course Research Levels
  1. 1 Improve On Perfection.
  2. 2 Scan It All, You'll Never Know What You'll Find! ...
  3. 3 Ready For Their Close-Up. ...
  4. 4 Use Fluffruit, Throw Illumina Orbs, And Play Music! ...
  5. 5 Understanding Photo Ratings. ...
  6. 6 Hunt For Hidden Routes. ...
  7. 7 Speedy Shots. ...
  8. 8 Every Star Counts. ...
May 6, 2021

What is the max level wild spawn Pokemon go? ›

Once the Trainer has reached Level 30, the CP ceiling for wild Pokémon is capped at level 35. A similar cap for Pokémon hatched from Eggs is reached at Trainer Level 20.

How do you unlock the Florio Nature Park Night alternate path? ›

How to Unlock the Florio Nature Park (Night) Alternate Path. You will unlock Florio Nature Park (Night)'s branching path when causing Pinsir to surface. Pinsir's reaction will cause Heracross to fall out of the tree above and both Pokemon will move on to another area.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated:

Views: 5829

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.