Top 11 beste ouderschapswebsites (advies) en ouderschapsblogs in 2022 - Motive Talk (2024)

0Aandelen

Ben je op zoek naar de beste ouderschapswebsites of ouderschapsblogs in 2022?

Als je merkt dat je vaak aan je hoofd krabt en je nachtrust verliest vanwege opvoedingsproblemen, maak je dan geen zorgen meer. "Er is een dorp voor nodig om een ​​baby groot te brengen" en het dorp in onze digitale tijden is een socialemediagemeenschap.

Het internet heeft oplossingen voor iedereen voor nieuwe ouders, pleegouders, tienerouders, alleenstaande ouders, peuterouders en ouders die over het algemeen overweldigd zijn door ouderlijke verantwoordelijkheden.

Moeders vinden er troost inouderschapsblogs en ouderschapswebsiteswaar andere ouders en experts hun inzichten geven over het overwinnen van postpartumdepressie, borstvoedingsproblemen en een moeilijke zwangerschap.

Vaak wordt gezien dat driftbuien bij peuters en tieners behoorlijk moeilijk te beheersen zijn en ouders wenden zich tot sociale media voor advies.

Op deze groepen worden verschillende activiteiten en doe-het-zelvers geplaatst om peuters bezig te houden. Deze activiteiten houden ze niet alleen bezig en moeders zijn ook blij.

Top websites over ouderschapkan tegen een minimale vergoeding 1:1-consulten aanbieden met gynaecologen, kinderartsen en psychologen. Deze experts houden vaak AMA-sessies om de vragen direct gratis op te lossen.

Hun steungroepen geven ook informatie over een scala aan onderwerpen, zoals de gezondheid van kinderen, voeding, de nieuwste gadgets en speelgoed in de stad dat onmisbaar is voor uw baby.

Ook geven deze sites tips om die balans tussen werk en privé te behouden en tips om de financiën op orde te krijgen.

Lijst met de 11 beste ouderschapswebsites en ouderschapsblogs (Ouderschapsadvies)

Top 11 beste ouderschapswebsites (advies) en ouderschapsblogs in 2022 - Motive Talk (1)

Enkele van de meest gezochtebeste ouderschapsblogsEnbeste ouderschapswebsitesin 2022 worden hier opgesomd:

 • Enge mama
 • AHA! Ouderschap
 • Ouders. com
 • Ouder van vandaag
 • Babycentrum
 • Alfa mama
 • Moeder Generaties
 • Werkende moeder
 • Slimme brutale moeders
 • mamavatie
 • 24 * 7 moeders

Het internet heeft oplossingen voor nieuwe ouders, pleegouders, tienerouders, alleenstaande ouders en peuterouders die overweldigd worden door ouderschapsverantwoordelijkheden.

Lees verder om meer te weten te komen over welke gemeenschap het meest geschikt is voor u en uw kind en een levensreddende hulpbron voor u kan zijn.

1. Enge mama

Top 11 beste ouderschapswebsites (advies) en ouderschapsblogs in 2022 - Motive Talk (2)

Dit is een van debeste ouderschapsblogsvoor ouders op Instagram en heeft een enorme aanhang. Het heeft een geestig gevoel voor humor om de dagelijkse strijd van ouders en vooral moeders aan te pakken.

Het behandelt ook gevoelige onderwerpen zoals echtscheiding en stiefouderschap.LGBTQouders vinden hier troost door om te gaan met andere ouders die dezelfde ervaringen hebben als zij.

Ouders kunnen hier deelnemen aan onderwerpen die verband houden met politiek en actualiteiten die in de vorm van memes worden geplaatst. Moeders houden ook van winkelen, en items in de winkels zijn te schattig om te weerstaan.

2.AHA! Ouderschap

Top 11 beste ouderschapswebsites (advies) en ouderschapsblogs in 2022 - Motive Talk (3)

Ben je op zoek naar dat AHA-moment waarop je eindelijk antwoord krijgt op al je vragen waar je je hoofd aan krabt? Zoek dan niet verder want deze blog biedt je precies dat.

Ontworpen door Laura Markham, een gediplomeerd psycholoog, hacks om peuter-, tiener- of pasgeboren problemen aan te pakken door te pleiten voor vreedzaam ouderschap.

Met haar wekelijkse nieuwsbrief en workshops houdt ze ouders op de hoogte van de nieuwste technieken in de stad om zorgzaam en respectvol met kinderen om te gaan.

3.Ouders. com

Top 11 beste ouderschapswebsites (advies) en ouderschapsblogs in 2022 - Motive Talk (4)

Het is een van debeste ouderschapswebsitesbeschikbaar. De navigatie op de website is heel eenvoudig en woedende onderwerpen onder ouders komen aan bod. Het gelijknamige tijdschrift is al geruime tijd marktleider.

Hoewel ouders de mogelijkheid hebben om zich op de nieuwsbrief te abonneren, is de website een goudmijn aan informatie voor zowel baby's als grote kinderen, zelfs als ze dat niet doen.

Het behandelt een verscheidenheid aan onderwerpen rond de gezondheid van kinderen en moeders en prenatale en postnatale zorg voor baby's. Er is een sectie gewijd aan beroemde ouders en de problemen waarmee zij worden geconfronteerd.

4.Ouder van vandaag

Dit is een ander ouderschapsmagazine dat zijn deskundig advies online heeft gekregen. Het is een van de meest gewildebeste ouderschapswebsites.

Informatie over gezondheid, voeding, driftbuien, verzorging van pasgeboren baby's en het mechanisme voor het verschonen van luiers, allemaal onder één dak.

Het heeft een verscheidenheid aan onderwerpen over doe-het-zelf-activiteiten om kinderen bezig te houden tijdens zomers en ook tijdens covid-situaties.

Ouders kunnen hier ook hun vragen posten en ze laten beantwoorden door andere ouders en een beter begrip ontwikkelen van kinderen en hun psychologie.

5. Babycentrum

Als u een nieuwe ouder bent of een aanstaande ouder, debeste ouderschapswebsitezou dit zijn. Het is een goudmijn voor aanstaande moeders.

De hele reis van een foetus naar een pasgeboren baby wordt hier prachtig gevolgd en moeders genieten ervan. Belangrijke scandata en tests worden vermeld ter referentie.

Nieuwe ouders hebben onbepaalde vragen, van luiers tot boeren tot hoe ze een baby kunnen laten slapen. Via de website helpen andere ouders en experts kersverse ouders om moeilijke tijden succesvol door te komen.

De website biedt ook 1:1 overleg met gynaecologen, kinderartsen en psychologen tegen een minimale vergoeding. Deze experts houden vaak AMA-sessies om de vragen direct gratis op te lossen

6. Alfa-mama

Top 11 beste ouderschapswebsites (advies) en ouderschapsblogs in 2022 - Motive Talk (5)

Nog een ingang naarbeste ouderschapsblogsisALFA MAMMAdie aanvankelijk was begonnen als een blog om andere moeders te helpen die nieuw zijn in het moederschap. Vaak worden nieuwe moeders na de baby aan hun lot overgelaten. Dit gebeurt omdat van moeders wordt verwacht dat ze van nature alle dingen over de baby weten.

Dit is dus niet het geval en oprichter Isabell Kallman begreep dit volledig en richtte deze blog op als een steungroep voor nieuwe mama's.

Hier kunnen moeders hun vragen stellen zonder bang te hoeven zijn voor een oordeel. De andere moeders in de groep helpen andere moeders om het moederschap beter aan te pakken en de dagelijkse uitdagingen van de kinderopvang met geduld en succes het hoofd te bieden.

7.Moeder Generaties

Top 11 beste ouderschapswebsites (advies) en ouderschapsblogs in 2022 - Motive Talk (6)

Het grootste dilemma waarmee een moeder wordt geconfronteerd, is hoe ze me-time kan krijgen als haar mooie kinderen haar aandacht nodig hebben.

De gemakkelijkste manieren om wat tijd voor jezelf vrij te maken, zijn beschikbaar op deze van debeste ouderschapsblogs.De blog biedt een aantal zeer innovatieve en eigenzinnige ideeën om de kinderen te betrekken en heeft veel doe-het-zelf-activiteiten.

Als de kinderen eenmaal bezig zijn met deze activiteiten, kunnen moeders zich automatisch laten gaan en wat nieuwe recepten uitproberen, wat online shoppen voor de laatste mode of op zoek gaan naar schoonheidstips. Al deze tips en trucs zijn beschikbaar op deze blog, waardoor het mama's favoriet is.

8. Werkende moeder

Deze blog, opgericht door Danielle Davis, behandelt voornamelijk de problemen van werkende ouders, vooral de moeder. Werkende moeders worden meestal altijd beoordeeld op hoe goed ze hun huis en kantoor beheren.

Nieuwe werkende moeders raken vaak overweldigd door de nieuwe rol van het beheren van zowel huis als kantoor, wat hun gezondheid kan schaden. Deze blog is een van de meest gezochte enbeste ouderschapsblogspakt de problemen prachtig aan.

Op deze blog worden verschillende tips en tricks gedeeld over timemanagement en hun rechten rondom zwangerschapsverlof. Ook geeft de auteur dagelijks tips en trucs om kantoorwerk en thuiswerk aan te pakken.

9.Slimme brutale moeders

Zoals de naam al doet vermoeden, is de blog bedoeld om moeders te helpen brutaler en slimmer te worden. Ja, dat lees je goed. Dit is een van debeste ouderschapsblogsmen kan op internet vinden dat zich bezighoudt met mode en gadgets voor kinderen en moeders.

U vindt er artikelen over de dagelijkse behoeften van het kind, en gezondheids- en voedingstips. Het belangrijkste kenmerk is ook informatie over het nieuwste speelgoed en gadgets die geschikt zijn voor de leeftijd van uw kinderen.

Voor mama's dagelijkse tips over het behoud van de gezondheid zijn er schoonheidstips en modetips beschikbaar. Aangezien de blog gericht is op gadgets en mode, vandaar deze eigenzinnige en geestige naam en men wordt er verliefd op.

10.24/7 moeders

Top 11 beste ouderschapswebsites (advies) en ouderschapsblogs in 2022 - Motive Talk (7)

Een moeder en een soldaat zijn nooit vrij. Of het nu gaat om ziekte of oorlog. Moeders moeten 24 uur per dag klaar zijn voor eventualiteiten. Terwijl ze klaar zijn voor de strijd, hebben moeders een ondersteuningssysteem nodig om tegen alle verwachtingen in te winnen en het werk moeiteloos te doen.

Dit is een van debeste ouderschapswebsitesdie door moeders wordt doorzocht om oplossingen te vinden voor hun problemen, zoals het organiseren van een kamer in minder dan 10 minuten.

Vaak zegt het managen van verantwoordelijkheden dat moeders overweldigd kunnen raken en deze site biedt die ondersteuning. Het laat andere moeders weten dat ze niet alleen zijn en dat we hierin allemaal samen zijn.

11. Mamavation

Dit is zo'n blog die een enorme aanhang heeft op Facebook. Het benadrukt milieuvriendelijk leven. Een groener en gelukkiger leven leiden is mogelijk en deze blog vertelt ons precies dat.

Oprichtster Leah neemt ons mee in haar zoektocht naar gezond leven door af te vallen. Maar afvallen was niet de enige oplossing, ze bracht veranderingen aan in haar eetgewoonten en winkelgewoonten om gifstoffen te verminderen.

Op deze blog is er een verscheidenheid aan informatie voor ouders die giftige stoffen uit de directe omgeving van het gezin willen verminderen. Deze omvatten het kopen van niet-giftige producten voor zowel consumptie als toepassing. Dit helpt bij het leiden van een duurzamer leven.

Duurzaamheid en bewust leven is een veelbesproken onderwerp op internet en wat is een betere gids voor kinderen dan ouders om te helpen een betere planeet te creëren om op te leven. Informatie over niet-toxisch en milieuvriendelijk is direct beschikbaar en helpt om een ​​beter en gezond leven te leiden.

Conclusie van de beste ouderschapswebsites en -blogs in 2022

Top 11 beste ouderschapswebsites (advies) en ouderschapsblogs in 2022 - Motive Talk (8)

Tot slot zijn dit debeste ouderschapsblogsEnbeste ouderschapswebsitesvandaag beschikbaar op internet. Moeders vinden hier troost terwijl andere ouders en experts hun inzichten geven over het overwinnen van postpartumdepressie, borstvoedingsproblemen en een moeilijke zwangerschap.

Op deze groepen worden verschillende activiteiten en doe-het-zelvers geplaatst om peuters bezig te houden. Deze activiteiten houden ze niet alleen betrokken en moeders houden zich ook graag bezig met productieve activiteiten zoals online zoeken naar nieuwe recepten en mode-informatie.

Hun steungroepen geven ook informatie over een scala aan onderwerpen, zoals de gezondheid van kinderen, voeding, de nieuwste gadgets en speelgoed in de stad dat onmisbaar is voor uw baby. Ook geven deze sites tips om die balans tussen werk en privé te behouden en tips om de financiën op orde te krijgen.

Ouders over de hele wereld krijgen de kracht om moeilijke tijden door te komen, maar hopen ook dat ze niet alleen zijn in hun moeilijkste tijden en dat ze iemand hebben die achter hen staat. Samen kunnen ze elkaar verheffen en een helpende hand bieden bij het opvoeden van gezonde, opgewekte en opmerkzame nieuwe generaties.

U mag ook lezen

 • Meest succesvolle vrouwelijke ondernemers ter wereld

0Aandelen

Top 11 beste ouderschapswebsites (advies) en ouderschapsblogs in 2022 - Motive Talk (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated:

Views: 6251

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.