Malarkey Shingles Review (2023) - De huiseigenaar van vandaag (2024)

In tegenstelling tot een standaard dakspaan die geleidelijk broos wordt met scheuren en losse korrels, zijn Malarkey-dakspanen gemaakt van met rubber bekleed asfalt voor een betere veerkracht bij alle weersomstandigheden, geüpcycled rubber en kunststoffen om stortafval te verminderen, en smogreducerende korrels die helpen bij luchtzuiverheid.

Malarkey Roof Products produceert en distribueert een breed scala aan dakbedekkingssystemen, waaronder shingles, metalen daken en gootstukken. Blijf lezen om meer over dit onderwerp te weten te komen. Het zal je tijd waard zijn!

Ontvang schattingen

Zie Voorkeursalternatieven

Jaar van Oprichting:

1956

BBB-beoordeling:

Een+

Garantie:

Vijf jaar

Gem. Prijsbereik:

$ 1– $ 25 / vierkante meter ft.

Onze favoriete dakdekkers

Offertes krijgen van meerdere dakdekkersbedrijven is cruciaal om de beste deal te krijgen. Gebruik het onderstaande paneel om offertes te krijgen van enkele van onze aanbevolen dakdekkers.

Beste installateur van metalen daken

Bezoek website

Beperkte tijd:

Boek via telefoon voor $ 2.000 korting

Beste asfalt gordelroos

Bezoek website

Beperkte tijd:

Ontvang 10% korting op uw dakproject

Gordelroos van de beste kwaliteit

Bezoek website

Beperkte tijd:

Geen actuele aanbiedingen beschikbaar.

Beste Klantenservice

Bezoek website

Beperkte tijd:

Geen actuele aanbiedingen beschikbaar.

Over Malarkey-dakbedekkingsproducten

Malarkey is een familiebedrijf dat in 1956 in Oregon is opgericht. Hun doel is eenvoudig: bouw dakspanen voor uw huis, beter gemaakt om langer mee te gaan en duurzamer. Ze produceren hoogwaardige dakshingles met een 100% recyclebare verpakking.

Malarkey garandeert dat uw dak een leven lang meegaat en in de zeldzame gevallen dat het moet worden vervangen, kunt u er zeker van zijn dat een gerenommeerd bedrijf dit zal doen.

    Productontwerpen

    Zoals de meeste topmerken, heeft Malarkey aantrekkelijke opties in drie niveaus, met basis-, betere en beste gordelroos.

    • Drie-tabblad.Dit zijn traditionele enkellaagse shingles met een vlak profiel.
    • Dura Seal AR. Nexgen-polymeergemodificeerde asfalttechnologie heeft onlangs de oude Dura Seal-lijn vervangen.
    • Kleuren. Acht kleuren, waaronder drie die voldoen aan de criteria van de Cool Roof Rating Council voor zonnereflecterende dakbedekking om het binnendringen van warmte te verminderen, een belangrijke factor in hoger energieverbruik en hogere kosten.
    • Laminaat. Betekent 'gelaagd'. Alle gelamineerde gordelroos worden dimensionaal of architectonisch of ontwerper genoemd. De lagen zijn gemaakt van glasvezelmatten bedekt met asfaltmengsels met daarop gekleurde korrels. De vier lijnen van Malarkey worden aangeduid als "laminaat architecturale" gordelroos.

    Voors en tegens

    Diverse producten voor verschillende daktypes

    Hoge A+ BBB-rating

    Lange tijd in de branche

    Solide garantie

    Enkele gevallen van terugroeping van producten

    Sommige klanten hebben productiefouten gemeld

    Voordelen

    Wil je je huis een facelift geven? Het dakbedekkingssysteem van Malarkey heeft verschillende producten voor verschillende soorten daken en hellingen, waardoor u kunt kiezen welke producten u wilt gebruiken en hoe ze werken, en hun compatibiliteit met elkaar.

    U kunt er zeker van zijn dat de dakspanen van Malarkey het beste van het beste bieden voor uw huis. Het wordt niet alleen geleverd met een garantie van vijf jaar, maar u kunt er ook op vertrouwen dat het een geweldige ervaring zal opleveren en u zal helpen geld te besparen met gordelroos van superieure kwaliteit.

    nadelen

    Hoewel er klachten zijn van installateurs en inspecteurs, heeft Malarky geen gevallen ontdekt van grote productterugroepingen als gevolg van conflicten in de productie.

    Hier is een lijst met zorgen vanuit het perspectief van een klant:

    Beperkte garantie overdraagbaarheid

    De garantie en alle voordelen worden overgedragen tijdens de Right Start-periode. Als het na die tijd wordt overgedragen, verandert de garantie in een garantie van 2 jaar, zelfs als het begon als een levenslange garantie.

    Beperkte keuze

    Sommigen zullen dit een "pro" vinden, omdat het overweldigend is om uit een grote selectie te kiezen. Malarkey biedt een scala aan shingle-series en kleuren die kleiner zijn dan wat beschikbaar is in andere merken. Toch zult u waarschijnlijk opties vinden die bij uw huis passen.

    Potentiële garantieproblemen

    De meeste huiseigenaren hoeven nooit een claim in te dienen op basis van materiële gebreken. Als dat zo is, verwacht dan een gedoe met de fabrikant. Verschillende geven de installateur de schuld van problemen met gordelroos die loskomt bij kleine stormen of niet afdichten.

    Problemen met slechte installatie

    Het is niet alleen het weer dat de zaken de afgelopen jaren erger heeft gemaakt. De bouwsector is ook getroffen door overijverige aannemers, die haastig de verkeerde materialen installeren.

    Beste installateur van metalen daken

    Bezoek website

    Beperkte tijd:

    Boek via telefoon voor $ 2.000 korting

    Beste asfalt gordelroos

    Bezoek website

    Beperkte tijd:

    Ontvang 10% korting op uw dakproject

    Gordelroos van de beste kwaliteit

    Bezoek website

    Beperkte tijd:

    Geen actuele aanbiedingen beschikbaar.

    Beste Klantenservice

    Bezoek website

    Beperkte tijd:

    Geen actuele aanbiedingen beschikbaar.

    Het is essentieel om de reikwijdte van uw dakvervangingsproject te begrijpen voordat u begint met plannen. Een aannemer moet het budget van de klant kennen en een succesvolle dakvervanging moeten voltooien.

    Ongedierte en schimmels

    In landen met vochtige gebieden kunnen schade door schimmels en termieten verborgen kosten met zich meebrengen voor de vervanging van het dak. Insecten en bederf kunnen problemen veroorzaken waarmee rekening moet worden gehouden voordat de nieuwe dakspanen worden geïnstalleerd.

    Lekken en rottend multiplex

    Lekken kunnen soms onzichtbaar blijven totdat de dakspanen worden vervangen tijdens een dakrenovatie. Deze lekkages veroorzaken beschadigingen aan uw huis, zoals rottende dakspanten en andere houtconstructies. De apparatuur en arbeidskosten om het hout te repareren zullen de prijs voor uw dakvervanging aanzienlijk verhogen.

    Upgrades

    Dakrenovatie is altijd een goed idee om de waarde van een woning te verhogen.

    Voorbeelden zijn onder meer:

    • Dakgoten verbeteren met weinig onderhoud
    • Versterk de ventilatie van het dak
    • Kiezen voor een stevigere ondervloer

    Asfalt dak installatie

    Over het algemeen kunt u verwachten tussen $ 6.600 en $ 19.500 te betalen en dit is de meest populaire keuze voor dakbedekking voor de meeste huiseigenaren.

    Ontvang gratis schattingen

    Installatie van metalen daken

    Over het algemeen kunt u verwachten tussen $ 8.000 en $ 20.000 te betalen, maar gaan gemiddeld meer dan twee keer zo lang mee als asfaltshingles.

    Ontvang gratis schattingen

    Leistenen dak installatie

    Over het algemeen kunt u verwachten tussen $ 20.000 en $ 30.000 te betalen, maar het kan meer dan 100 jaar meegaan vanwege de superieure duurzaamheid.

    Ontvang gratis schattingen

    Installatie

    Tips voor installatie

    Een nieuw dak plaatsen is een hele klus. Houd voordat u begint de volgende tips in gedachten: Werk een installatieplan uit met de door u gekozen aannemer en zorg ervoor dat u eventuele noodzakelijke wijzigingen in het plan doorgeeft zodra deze zich voordoen. Als je eenmaal een dakspaan hebt gekozen, zorg er dan voor dat je er genoeg hebt voordat je met het installatieproces begint.

    Kosten van installatie

    Professionele installatiekosten: $ 200 tot $ 350 per vierkant.

    Eenlaagse en tweezijdige (dak) of vierzijdige (heup) woningen zijn het gemakkelijkst te bedekken, dus de totale installatiekosten zijn lager. Het verwijderen van oude dakbedekking, huizen met meerdere verdiepingen en andere complexe dakconfiguraties zal bijdragen aan de totale installatiekosten (professionele arbeid).

    Is het zelf te doen, of hoe controleer je of de installatie goed is verlopen met aannemers?

    Het vervangen van een dak kan een lastige en gevaarlijke klus zijn. Als je geen ervaring hebt, kun je het beste een professional inhuren. De kosten voor het vervangen van uw dak zijn afhankelijk van vele factoren, zoals de vierkante meters, de helling en de bereikbaarheid.

    Controleer het dak op eventuele schade nadat de installatie is voltooid. Wanneer de dakdekkers klaar zijn met de klus, moeten ze een checklist en contactgegevens achterlaten.

    Verzorging en onderhoud

    Onderhoudstips

    Houd de dakgoten vrij van vuil om de structurele integriteit van het dak te behouden. Repareer eventuele lekken onmiddellijk, omdat ze meer schade aan uw vloer of plafond kunnen veroorzaken.

    Levenscyclus

    De levensduur van een dak hangt af van de kwaliteit van de materialen. Een kwaliteitsdak kan wel 50 jaar meegaan, maar dat hangt af van het materiaal waarvan het gemaakt is. Daken moeten minstens eens in de twee jaar worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat er geen problemen zijn.

    Garantie

    MeestMalarkey-gordelroosbieden een beperkte levenslange garantie tegen fabricagefouten die de prestaties van de dakspaan beïnvloeden. Het wordt aangeboden aan huiseigenaren die voor het eerst de gordelroos hebben laten installeren op de vrijstaande eengezinswoning die ze als hun hoofdverblijf gebruiken.

    Uitspraak

    Voor wie/wat is dit product goed?

    Huiseigenaren hebben opties als het gaat om dakbedekkingsmaterialen. Maar welk type dak je ook kiest, je hebt een goede, solide dakdekker nodig. Malarkey Roofing biedt een breed scala aan diensten, van steile hellingen tot platte daken.

    Hoe verhoudt het zich tot alternatieven?

    De topproducten van GAF enOwen Corningook goed te vergelijken met Malarkey, maar van boven naar beneden zijn de producten van die merken niet zo premium.

    We raden aan om Malarkey op uw shortlist van merken te plaatsen als u bereid bent een kleine meerprijs te betalen voor betere kwaliteit en prestaties, wat vooral het geval is als u geen verhuisplannen heeft. Hoe langer je in dat huis blijft, hoe meer waarde Malarkey biedt.

    Mogelijke alternatieven voor gevallen waarin het product niet goed past

    Malarkey Roofing is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van nieuwe daken en het repareren van residentiële daken. Ze zijn echter niet gespecialiseerd in commerciële dakbedekking. Als u op zoek bent naar een commerciële dakdekker, neem dan contact op met ABC Roofing.

    Beste installateur van metalen daken

    Bezoek website

    Beperkte tijd:

    Boek via telefoon voor $ 2.000 korting

    Beste asfalt gordelroos

    Bezoek website

    Beperkte tijd:

    Ontvang 10% korting op uw dakproject

    Gordelroos van de beste kwaliteit

    Bezoek website

    Beperkte tijd:

    Geen actuele aanbiedingen beschikbaar.

    Beste Klantenservice

    Bezoek website

    Beperkte tijd:

    Geen actuele aanbiedingen beschikbaar.

    Malarkey Shingles Review (2023) - De huiseigenaar van vandaag (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Moshe Kshlerin

    Last Updated:

    Views: 5579

    Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

    Reviews: 80% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Moshe Kshlerin

    Birthday: 1994-01-25

    Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

    Phone: +2424755286529

    Job: District Education Designer

    Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

    Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.