25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (2024)

de kruisen,New Mexico, is een ontspannen zuidwestelijke stad met een bloeiende economie, rijke architectuur, levendige kunstscène en spectaculaire jaarlijkse festivals. De omgeving biedt fantastische buitenactiviteiten met prachtige wandel- en ruiterpaden, oude mijnspooksteden, eeuwenoude Indiase rotstekeningen, woestijnplanten en -dieren, prachtige lokale ambachten, diverserestaurantsen markten, en eindeloze blauwe lucht. Dit zijn de beste dingen om te doen in Las Cruces.

1. Oud Mesilla-dorp

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (1)

© Oud Mesilla-dorp

Mesilla is een charmante historische gemeenschap in het zuiden van New Mexico. Mesilla, opgericht in 1848, speelde een belangrijke rol in het historische, economische, culturele en politieke leven van de Mesilla-vallei. De huidige inwoners van Messila zijn afstammelingen van Mesilla's vroege kolonisten, een kleurrijke mix van Indiaanse, Spaanse, Mexicaanse en Anglo-Amerikaanse culturen. De stad heeft zijn culturele diversiteit behouden door zijn kleurrijke architectuur, kunst en gebruiken, waardoor Mesilla een van de meest bezochte steden in de regio is.

Het plein, de gebouwen die uitkijken op het plein, de acequias en hele blokken traditionele kleurrijke woongebouwen van adobe buiten het plein staan ​​vermeld in het nationaal register van historische plaatsen. Het plein, dat van oudsher het sociale, spirituele en economische centrum van de stad was, is nog steeds een levendige ontmoetingsplaats voor toeristen en de lokale bevolking, met veel festivals en vieringen die plaatsvinden op de versleten kasseien. Vanaf de zuidkant van Mesilla Plaza kun je de basiliek van San Albino uit 1906 zien, waar ooit een eerdere adobe-kerk uit 1857 stond. Veel van de kleurrijke lemen huizen zijn de restaurants, winkels en B&B's van vandaag.

Contact: 2385 Guadalupe Street, Las Cruces, NM 88046, telefoon: 575-647-4767

2. Museum voor Natuur & Wetenschap

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (2)

© Museum voor Natuur & Wetenschap

Het Museum van Natuur en Wetenschap in Las Cruces heeft als missie om rentmeesterschap van de natuur van de Chihuahuan-woestijn en het zuiden van New Mexico aan te moedigen en levenslang leren en nieuwsgierigheid naar de wetenschappen te inspireren. Het museum heeft drie permanente tentoonstellingen: Permian Trackways, Desert Life en Light & Space. De Permian Trackways toont twee fascinerende fossiele spoorbanen uit de Perm-periode, een afgietsel van een dimetrodon, tastbare sporenfossielen en interactieve mediaprogramma's op de weergegeven spoorbanen.

The Desert Life presenteert vijf habitats van de Chihuahuan-woestijn: bajadas, woestijnvlaktes, woestijnrivieren, luchteilanden en woestijngraslanden. Er zijn 29 levende dieren, opgezette vogels en woestijnzoogdieren, en foto's en foto's van de belangrijkste plantensoorten. De Light & Space-tentoonstelling bevat een digitale wereldbol van 1,20 meter, een telescoop, een lichtexperimenteertafel, afbeeldingen van het universum van het Space Science Institute, een model van het zonnestelsel en een interactieve tentoonstelling over sterren.

Contact: 411 N Downtown Mall, Las Cruces, NM 88001, telefoon: 575-522-3120

3. Dripping Springs-natuurgebied, Las Cruces, NM

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (3)

© Met dank aan hansstuart1nm - Fotolia.com

Het natuurgebied Dripping Springs ligt op slechts tien mijl van Las Cruces op de hellingen van de Organ Mountains. Met meer dan vier mijl aan wandelpaden is het een paradijs voor natuurliefhebbers. Een van de meest populaire routes is de gemakkelijke Dripping Springs Trail, omgeven door woestijnstruikgewas en bossen vol pinon, jeneverbes en eiken.

Het gebied is gevuld met dieren in het wild, en met een beetje geluk ziet u misschien een roodstaartbuizerd, een rotseekhoorn, Gambel's kwartel of de zeldzame steenarend. Je kunt ook het hele jaar door coyote, woestijnmuilezelherten, zwartkeelmus, cactuswinterkoninkje, kleine nachtbraker, Scott's wielewaal en halsband- en boomhagedis zien. Als je echt geluk hebt, kun je een bergleeuw zien. Het natuurgebied Dripping Springs heeft een goed bezoekerscentrum, 12 picknickplaatsen en een grote gezinspicknickplaats.

Contact: 15000 Dripping Springs Road, Las Cruces, NM 88011, telefoon: 575-525-4300

4. White Sands Missile Range-museum

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (4)

© Met dank aan Zack Frank - Fotolia.com

White Sands Missile Range is een raketbereik van het Amerikaanse leger met een oppervlakte van ongeveer 3.200 vierkante mijl in het zuiden van New Mexico. Het is de grootste militaire installatie in de VS. De White Sands Proving Ground werd in 1945 opgericht om Amerikaanse en Duitse langeafstandsraketten te testen.

Het White Sands Missile Range Museum verkent de oorsprong van de Amerikaanse raket- en ruimteprogramma's, het begin van het atoomtijdperk en de prestaties van wetenschappers zoals Dr. Wernher von Braun in White Sands. Displays tonen ook de prehistorische culturen en Old West-exposities die in het zuiden van New Mexico te vinden zijn. Een raketpark buiten het museum toont ongeveer 50 raketten en raketten die werden getest op White Sands, zoals de WAC Corporal, Loon, Pershing II en Patriot.

Las Cruces, NM, telefoon: 575-678-2250

5. Nationaal monument voor prehistorische spoorbanen

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (5)

© Met dank aan st1909 - Fotolia.com

Het Prehistoric Trackways National Monument (PTNM) bevat de voetafdrukken van reptielen, insecten en tal van andere amfibieën, waarvan vele voorheen onbekende soorten waren. Het Monument, opgericht in 2009, is een van de belangrijkste spoorlocaties ter wereld en heeft een aanzienlijk wetenschappelijk belang; dit omvat een aanbetaling van voetafdrukfossielen uit het Paleozoïcum en 280 miljoen jaar oud versteend hout.

PTNM beschermt en behoudt het land en alle mogelijkheden die het biedt om het gedrag van de omgeving en dieren die daar zijn vastgelegd te begrijpen en te leren. Het Monument, de belangrijkste focus van het Robledo-gebergte in het zuiden van New Mexico, is een educatieve, wetenschappelijke, paleontologische, recreatieve en schilderachtige locatie die zijn bezoekers ongeacht hun leeftijd opvoedt en vermaakt.

Contact: 1800 Marquess Street, Las Cruces, NM 88005-3370, telefoon: 575-525-4300

6. New Mexico Farm en Ranch Heritage Museum

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (6)

© New Mexico Farm en Ranch Heritage Museum

Het New Mexico Farm and Ranch Heritage Museum is een interactief binnen- en buitenmuseum van 47 hectare in Las Cruces, New Mexico, dat een 3000-jarige geschiedenis van landbouw en veeteelt in New Mexico viert. Het Bruce King-gebouw heeft zes galerijen en gangen die de permanente en tijdelijke tentoonstellingen van het museum weergeven, die beeldende kunst, gereedschappen en structuren zoals een pithouse tentoonstellen.

Het hoofdgebouw beschikt over de Eagle Ranch Museum-winkel en een theater. Het museum omvat ook de Historic Green Bridge, de Skaggs Dairy Barn, Beef Barn, Blacksmith Shop, the Sheep and Goat Barn, the Greenhouse, boomgaarden, tuinen, een vijver en een aantal levende staldieren.

Contact: 4100 Dripping Springs Rd, Las Cruces, NM 88011-5067, telefoon: 575-522-4100

7. Het Zuhl-museum, Las Cruces, New Mexico

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (7)

© Het Zuhl-museum

Het Zuhl Museum maakt deel uit van de New Mexico State University en is zowel een kunstgalerie als een natuurhistorisch museum. Het is de thuisbasis van de Zuhl-collectie met meer dan 1.800 zeldzame exemplaren van fossielen, versteend hout en mineralen. De collectie werd door Herb en Joan Zuhl aan de universiteit geschonken. De meeste exemplaren zijn te zien in het Zuhl Museum, de Zuhl Library en Gardiner Hall, in de afdeling Geologische Wetenschappen. Het grootste deel van de collectie bestaat uit stukken versteend hout, van enkele centimeters lange twijgen tot boomstammen van meer dan een meter doorsnee.

Sommigen van hen zijn miljoenen jaren oud en Zuhls noemde ze 'zielen van de boom'. Van Zuhl's verzameling mineralen en gesteenten die van over de hele wereld zijn verzameld, zijn de meest indrukwekkende exemplaren van malachiet, rhodochrosiet en hergebruikt kwarts. Ze variëren van enkele centimeters tot bijna een meter in doorsnee. De Zuhl-collectie bevat een aantal fossielen van dieren van over de hele wereld, waaronder koralen, trilobieten, ammonieten, vissen en insecten.

Contact: 775 College Dr, Las Cruces, NM 88003-1204, telefoon: 575-646-4714

Je leest "Wat is er vandaag te doen in Las Cruces, New Mexico"

8. Gebied voor daggebruik Soledad Canyon

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (8)

© Met dank aan sky1991 - Fotolia.com

Gelegen op de glooiende uitlopers van de magnifieke Organ Mountains, strekt het Soledad Canyon Day Use Area zich uit tussen twee canyons - Soledad Canyon en Bar Canyon. Het gebied biedt een gemakkelijke, mooie wandeling aan de rand van Las Cruces en staat bekend om de drie mijl lange Bar Canyon Trail-lus met een prachtig uitzicht op de Mesilla-vallei en de centrale delen van de Organ Mountains.

De paden in Soledad Canyon zijn ook geschikt voor paardrijden en mountainbiken. Nadat je door een smaller wordende kloof bent gepasseerd, kom je bij een prachtige waterval. Af en toe zie je herten en ander wild.

Soledad Canyon Rd, Las Cruces, NM 88011, telefoon: 575-525-4300

9. Lake Valley historische stadssite

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (9)

© Met dank aan bonniemarie - Fotolia.com

In 1876 was Lake Valley een bruisend mijnstadje met bijna 4000 mensen die op zoek waren naar rijkdommen van de aarde. Eén ader, de "Bruidskamer" genaamd, leverde op zichzelf bijna 2,5 miljoen troy ounces zilver op. In 1883 was het zilver verdwenen, veroorzaakten boze Apachen problemen en was de wittebroodsweken voorbij.

Langzaam maar zeker vertrokken de mensen en toen de laatste in 1994 vertrok, werd Lake Valley officieel een spookstad. Het Bureau of Land Management heeft het schoolgebouw en de kapel gerestaureerd om een ​​glimp van het leven in het begin van de 20e eeuw te bieden. Mensen zijn vrij om rond te dwalen tijdens een zelfgeleide tour en zich een leven vol hoop voor te stellen. Wandelen is altijd leuk, en misschien spot je wat dieren in het wild.

Lake Valley, Las Cruces, NM, telefoon: 575-525-4300

10. Corralitos Trail-ritten

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (10)

© Corralitos Trailritten

De Corralitos Ranch is de 1000 vierkante kilometer grote boerderij ten westen van Las Cruces en strekt zich grotendeels uit over eindeloze uitgestrekte woestijnen. Het rustige terrein biedt fantastische paardrijtochten met een prachtig uitzicht op ravijnen en heuvels, spectaculaire zonsondergangen en interessante historische bezienswaardigheden zoals de oude ruïnes van boerderijen, forten en nederzettingen, Indiase rotstekeningen, verlaten boerderijen en oude mijnen.

Rijden met de ranch brengt je boven de Rio Grande, 40 kilometer ten noorden van de ruige Sierra de las Uvas. Ervaren en veilige trailpaarden en muilezels worden gebruikt om ruiters op alle vaardigheidsniveaus te hanteren. De meeste ritten duren ongeveer twee uur.

Contact: Soledad Canyon en Bar Canyon, Las Cruces, NM, telefoon: 575-525-4300

11. Ruimtehavenautoriteit van New Mexico

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (11)

© Ruimtehavenautoriteit New Mexico

Met als doel ruimtevaart net zo toegankelijk te maken als vliegreizen, is de New Mexico Spaceport Authority een van 's werelds eerste commerciële ruimtehavens die speciaal voor dit doel is gebouwd. Bezoekers kunnen nergens anders een meer authentieke ervaring opdoen; de leuke, praktische activiteiten in de lanceringsfaciliteit voor commerciële ruimte zullen bezoekers van alle leeftijden vermaken.

De interactieve ruimte-exposities die door de tijd reizen, zijn zowel educatief als vermakelijk, terwijl de ruimtehaven in de woestijn van New Mexico visueel verbluffend is. Er zijn mogelijkheden voor bezoekers om te ervaren wat de astronauten voelen in een G-Shock-simulator, gedenkwaardige foto's te maken voor de iconische Gateway to Space-terminal en hangar, of om wat souvenirs te kopen in de cadeauwinkel op het terrein.

Contact: 301 S. Foch St, Waarheid of gevolgen, NM 87901, telefoon: 844-727-7223

12. Dingen om te doen in Las Cruces: Dion's

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (12)

© Met dank aan Andrey Popov - Fotolia.com

Dion's, vooral bekend om hun pizza's en subs, is een informele familierestaurantketen die in 1978 in Albuquerque is opgericht. Een van de twee locaties in Las Cruces, hun El Paseo Road-locatie, is een ruime, moderne plek die populair is in de buurt vanwege heerlijke traditionele pizza's gemaakt met verse lokale ingrediënten en die een snelle en uitstekende service biedt. Ze hebben een mooie selectie originele en gastronomische pizza's, maar je kunt ook je eigen combo maken. Kinderen vinden het vooral leuk om te zien hoe hun pizza wordt samengesteld voordat deze de oven in gaat. Hun salades zijn uitzonderlijk vers en komen in interessante combinaties, zoals de knapperige spinazie met spinazie, edamame, snijsla, champignons, veenbessen, provolone en croutons.

Contact: 1060 El Paseo Rd, Las Cruces, NM 88001, telefoon: 575-623-2321

13. Las Cruces Spoorwegmuseum

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (13)

© Las Cruces Spoorwegmuseum

Spoorwegen hadden een aanzienlijke invloed op de ontwikkeling en geschiedenis van Las Cruces en de Mesilla-vallei. Het Las Cruces Railroad Museum herdenkt dit invloedrijke verleden door het begrip en de waardering ervoor te bevorderen door middel van openbare programma's, evenementen en tentoonstellingen. Door het museum te interpreteren en te behouden, dat is gehuisvest in het opmerkelijke Santa Fe-depot, is het museum opgenomen in het nationaal register van historische gebouwen.

Bezoekers kunnen niet alleen de rol van de spoorwegindustrie in Las Cruces verkennen en beter begrijpen, maar ook de achtergrond van de spoorwegarbeiders, de constructie van het gebouw zelf en hoe de spoorwegcommunicatie in de loop der jaren is veranderd. Unieke aspecten van het museum zijn onder meer een houten kombuis en een modeltreinruimte die bezoekers zelf kunnen besturen.

Contact: 351 N. Mesilla Street, Las Cruces, NM 88004, telefoon: 575-647-4480

14. Modelverzameling van Rolf Mitchel op de internationale luchthaven Las Cruces

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (14)

© Internationale luchthaven Las Cruces

De internationale luchthaven Las Cruces heeft drie landingsbanen en is een ideale plek voor algemene en zakelijke luchtvaart. Gelegen op een paar kilometer van het centrum van Las Cruces, is de luchthaven meer dan alleen de start- en landingsbanen, de bevestigingsruimte en een full-service FBO - ze hebben ook een prachtige modellencollectie tentoongesteld.

De collectie, die 60 modellen van schepen en historische vliegtuigen omvat, werd samengesteld en geschonken door Rolf Mitchel, een voormalig lid van de Airport Advisory Board en een oude inwoner van Las Cruces. Bezoekers zullen dol zijn op de diepgaande kijk die de collectie geeft op de zee- en luchtvaartuigmodellen, waarvan er vele vergelijkbaar waren met wat werd gebruikt in historische veldslagen, waaronder de Tweede Wereldoorlog.

Contact: 8990 Zia Blvd, Las Cruces, NM 88007, telefoon: 575-541-2471

15. Las Cruces-kunstmuseum

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (15)

© Kunstmuseum Las Cruces

Met leuke evenementen en activiteiten zoals Japanse volksdansen of de Reading Art Book Club is het Las Cruces Museum of Art een geweldige manier voor het hele gezin om een ​​dag door te brengen tijdens een bezoek aan Las Cruces. Het museum herbergt tentoonstellingen van hedendaagse kunst die voortdurend veranderen; dit omvat een eclectische verzameling lokale, nationale, internationale, reizende en uitnodigende tentoonstellingen. Met zoveel variatie is geen bezoek aan het Museum of Art ooit hetzelfde.

In het atelier van het museum kunnen bezoekers van alle leeftijden deelnemen aan een uitgebreide les of programma. Eén programma in het bijzonder is SNAP (Science, Nature and Art Program), waarmee bezoekers hun creatieve kant kunnen omarmen terwijl ze zich bezighouden met educatieve aspecten zoals techniek en technologie.

Contact: 491 North Main Street, Las Cruces, NM 88001, telefoon: 575-541-2137

16. Geen snaren theatergezelschap

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (16)

© Theatergezelschap No Strings

Als non-profitorganisatie wil de community-based No Strings Theatre Company hedendaagse en opkomende artiesten in staat stellen nieuwe werken te ontwikkelen of weinig bekende werken te tonen die soms over het hoofd worden gezien. No Strings kent ook minder traditionele theatervormen zoals performancekunst, improvisatie en poppentheater.

Het theatergezelschap richt zich zelf op artiesten, toneelschrijvers en het tot leven brengen van een verhaal, maar in het Black Box Theatre kunnen bezoekers het eindproduct zien. Het Black Box Theatre, gebouwd als een thuis voor het theatergezelschap in 2000, opende met zijn eerste productie, Edward Albee'sZeegezicht, en heeft sindsdien veel meer bezoekers kunnen genieten.

Contact: 430 N Downtown Mall, Las Cruces, NM 88001, telefoon: 575-523-1223

17. Fonteintheater

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (17)

© Fontein Theater

De geschiedenis van het Fountain Theatre is net zo boeiend als de architectuur. Hoewel het al sinds 1873 in de familie was, duurde het tot 1905 voordat Albert Fountain Jr. het theatergebouw kocht en het gebruikte om de inwoners van La Mesilla te vermaken met toneelstukken, lantaarnshows, lichte opera en andere shows.

In de loop van de tijd werd het gebouw aangepast om films af te spelen en jarenlang voegden Albert en zijn gezin livemuziek toe aan de films, voegden ze Spaanse ondertitelingskaarten toe en speelden en zongen ze als de projector kapot ging. Nu kunnen bezoekers het gerenoveerde Fountain Theatre gaan bekijken en genieten van de verbazingwekkende architectuur en geschiedenis terwijl ze genieten van een show met het gezin.

Contact: 2469 Guadalupe Street, Mesilla, NM 88046, telefoon: 575-524-8287

18. Rio Grande-theater, Las Cruces, New Mexico

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (18)

© Rio Grande-theater

Het Rio Grande Theater, de thuisbasis van de Dona Ana Arts Council, is de afgelopen 70 jaar met tussenpozen in bedrijf geweest. In 2005 werd het gerenoveerd en heropend voor het publiek en biedt het een ultramoderne podiumkunstenfaciliteit met 422 zitplaatsen. Bezoekers kunnen genieten van een van de vele uitvoeringen die in het theater worden gehouden, waarvan de meeste evenementen zijn die worden gesponsord door de Arts Council.

Artiesten die het Rio Grande Theater hebben opgeluisterd met optredens zijn onder meer het Moscow Ballet, George Winston, het Vienna Boys Choir en het wereldberoemde Glenn Miller Orchestra. Bezoekers die meer geïnteresseerd zijn in de architectuur en geschiedenis van de faciliteit kunnen een rondleiding plannen door het unieke twee verdiepingen tellende adobe theater dat een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Las Cruces.

Contact: 211 N. Main Street, Las Cruces, NM 88001, telefoon: 575-541-2290

19. DH Lescombes Winery & Bistro

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (19)

© DH Lescombes Winery & Bistro

Het restaurant Las Cruces van de D.H. Lescombes Winery & Bistro is een hoog aangeschreven restaurant en een favoriet onder zowel toeristen als lokale bewoners. De meesterkok en wijnmaker van D.H. Lescombes Winery hebben samengewerkt om een ​​uniek menu te creëren met gerechten in levensgenieterstijl die goed passen bij de bekroonde New Mexico-wijnen van het wijnhuis. Tijdens de avond op vrijdag en zaterdag kunnen bezoekers ook genieten van livemuziek onder het genot van een glas wijn. Naast de verscheidenheid aan wijnen biedt de wijnmakerij ook een brede selectie cadeauartikelen, wijnaccessoires, lokaal ambachtelijk bier en gastronomische gerechten.

1720 Mesilla Avenue, Las Cruces, NM 88005, 575-524-2408

20. Gerecycled Roadrunner-beeldhouwwerk

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (20)

© Met dank aan janista - Fotolia.com

Kunstenaars Dan Smith en Olin Calk werkten begin jaren 90 aan een educatief programma over recycling - de gerecyclede roadrunner-sculptuur was het laatste onderdeel van die installatie. Sinds 1993 trekt het 20 voet hoge, 40 voet lange beeldhouwwerk toeristen en bezoekers uit het hele land.

Het stond aanvankelijk hoog boven een stortplaats om de aandacht te vestigen op onnodige verspilling en hergebruik en recycling van materialen. De Roadrunner staat nu in een rustgebied en de plaats van het beeld is een bekend herkenningspunt voor de gemeenschap geworden. Het is een must-see voor bezoekers van Las Cruces - waar anders kun je tenslotte een torenhoge roadrunner zien?

I-10 (tussen mijlpalen 134 en 135), Las Cruces, NM

21. Muurschilderingen van Las Cruces-watertanks

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (21)

© Las Cruces Watertank Muurschilderingen

In overeenstemming met de tradities van de oude Grieken en vele anderen die de kopjes, vazen, ketels en andere potten en containers met water zouden schilderen, hebben Anthony Pennock en zijn zonen iets soortgelijks gedaan.

Het enige verschil is dat hun kunstwerken op de zijkanten van watertanks boven en beneden Las Cruces zijn gespannen. De muurschilderingen van de watertank zijn meer dan decoratief en moeten meer als beeldende kunst worden beschouwd. Elk van de verbazingwekkende watertank-muurschilderingen, die momenten uit de geschiedenis uitbeelden en verhalen vertellen, zijn een plek om te zien in Las Cruces. Bezoekers kunnen deze interessante muurschilderingen op veel locaties in het gebied zien.

22. Red Hawk-golfclub

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (22)

© Red Hawk-golfclub

De Red Hawk Golf Club is ontworpen om golfers van elk niveau een kans te bieden zich te vermaken op de baan. Bezoekers die beginnende spelers zijn, kunnen zich nog steeds vermaken op het ingewikkeld aangelegde terrein, aangezien de baan is ontworpen voor alle niveaus. De golfclub is ontworpen door de ontwerper van Red Hawk, Ken Dye, die lid is van de American Society of Golf Course Architects.

De golfclub beschikt over vijf sets tees, vijf prachtige meren, afstanden variërend van 5.502 tot 7.523 en geweldige uitzichten op elke hole. De adembenemende omgeving is een populaire plek voor bruiloften, concerten, goudlessen of om gewoon een hapje en een drankje te nuttigen aan de bar en grill.

Contact: 7502 Red Hawk Golf Road, Las Cruces, NM, 88012, telefoon: 575-373-8100

23. Toekanmarkt

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (23)

© Toucan-markt

De Toucan Market, geopend in 2005, brengt al meer dan tien jaar betaalbaar, gezond en exotisch voedsel naar Las Cruces. De ruimte van 15.000 vierkante meter is gevuld met uw dagelijkse behoeften, zoals verse producten van lokale telers en regionale boeren, voordelige bulkverpakkingen met noten, snacks, koffie, thee en speciale artikelen.

De meer unieke aspecten van de markt die veel bezoekers trekken, zijn de geïmporteerde artikelen zoals wijnen van over de hele wereld, geïmporteerde en ambachtelijke bieren, een slagersblok en een bakkerij met enkele van de meest verse, lekkerste gebakken goederen in de omgeving .

Contact: 1701 # 1 E. University Pan Am Plaza, Las Cruces, NM 88001, telefoon: 575-521-3003

24. Rio Grande wijngaarden en wijnmakerij

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (24)

© Rio Grande wijngaarden en wijnmakerij

Zowel Gordon als Sandi Steel stellen zich al meer dan 25 jaar hun eigen wijngaard en wijnmakerij voor. Nadat ze bij de luchtmacht hadden gezeten, konden ze tijdens hun reizen allebei de talrijke wijnmakerijen in heel Europa bezoeken.

Toen ze terugkeerden naar New Mexico, begonnen ze hun 10 hectare grote wijngaard met meer dan twaalf soorten Europese druiven. Op verzoek kunnen bezoekers een rondleiding krijgen door de wijnmakerij op het terrein en zien hoe deze heerlijke wijnen worden gemaakt. Bezoekers kunnen het prachtige land verkennen, met de eigenaren praten over hun reizen en passie voor wijn, en ontspannen en proeven van het heerlijke aanbod in het proeflokaal.

Contact: 5321 Highway 28 (bij Mile Marker 25), Las Cruces, NM 88005, telefoon: 575-524-3985

25. Amaro-wijnmakerij

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (25)

© Amaro-wijnmakerij

Het familiebedrijf Amaro Winery, opgericht in 2009, is een geweldige plek voor bezoekers van Las Cruces om het zuiden van New Mexico te verkennen en de verschillende smaken te proeven die op de weelderige bodem van New Mexico worden verbouwd. Bezoekers kunnen de wijnmakerij op het terrein verkennen en zien hoe de lokale wijnmaker zijn magie uitwerkt op elke fles rode of witte, zoete of droge wijn.

Bezoekers kunnen dan hun voeten laten rusten en genieten van een glas of twee in het proeflokaal of op het buitenterras; wijnproeverijen zijn beschikbaar op beide locaties. De bekroonde wijnen zijn een geweldige manier om premium New Mexico-wijn te ervaren van druiven die in hun zuidelijke tuin zijn geteeld.

Contact: 402 South Melendres Street, Las Cruces, NM 88005, telefoon: 575-527-5310


Volgens lokale experts zijn de topattracties die vandaag bij mij in de buurt zijn om te bezoeken in Las Cruces, New Mexico:


  • 1. Oud Mesilla-dorp
  • 3. Dripping Springs-natuurgebied, Las Cruces, NM
  • 4. White Sands Missile Range-museum
  • 5. Nationaal monument voor prehistorische spoorbanen
  • 6. New Mexico Farm en Ranch Heritage Museum
  • 7. Het Zuhl-museum, Las Cruces, New Mexico
  • 8. Gebied voor daggebruik Soledad Canyon
  • 9. Lake Valley historische stadssite
  • 10. Corralitos Trail-ritten
  • 11. Ruimtehavenautoriteit van New Mexico
  • 12. Dingen om te doen in Las Cruces: Dion's
  • 13. Las Cruces Spoorwegmuseum
  • 14. Modelverzameling van Rolf Mitchel op de internationale luchthaven Las Cruces
  • 15. Las Cruces-kunstmuseum
  • 16. Geen snaren theatergezelschap
  • 17. Fonteintheater
  • 18. Rio Grande-theater, Las Cruces, New Mexico
  • 20. Gerecycled Roadrunner-beeldhouwwerk
  • 21. Muurschilderingen van Las Cruces-watertanks
  • 22. Red Hawk-golfclub
  • 23. Toekanmarkt
  • 24. Rio Grande wijngaarden en wijnmakerij
  • 25. Amaro-wijnmakerij

25 beste dingen om te doen in Las Cruces, New Mexico (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 6541

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.